Nahajate se tukaj: Domov

www.vsezamobi.com

Dostava

E-pošta natisni

Dostava
Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.vsezamobi.com prejme v najkrajšem možnem času. Če je naročilo opravljeno do 14 ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

 

Blago naročeno preko spletne trgovine www.vsezamobi.com dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

 

Kupec ima možnost izbire dostave:

 

    * Pošta Slovenije
          o Dostava do 10. ure
          o Dostava po 16. ure; vse pošte v Sloveniji ne dostavljajo po 16.00 uri. Preverite na seznamu, če vaša pošta omogoča takšno dostavo
            (Seznam slovenskih pošt, ki dostavljajo po 16.00 uri).

 


Če vas ob dostavi ni na naslovu vam bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri placilu z gotovino po povzetju kupec plača provizijo.

 

Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih in popoldanskih urah na naslov, ki ste ga oddali pri narocilu. Ce želite, da se vam paket dostavi na drug naslov, kot je naveden ob oddaji narocila nas obvestite po telefonu ali elektronski pošti.
Dobavni rok Prodajalec se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do kupca v navedenih rokih dobave. Če kupec hkrati naroči več artiklov in je dobavni rok za nekatere artikle daljši kot za druge, bomo artikle, ki so na zalogi poslali takoj, ostale pa ko bodo na zalogi. V takem primeru bomo strošek dostave zaračunali le ob prvi dostavi, strošek kasnejše dostave pa krijemo mi.

 

V primeru, da je artikel nedobavljiv, ga bomo čimprej poskušali dobiti in kupca sproti obveščali o dobavljivosti ali pa se po dogovoru s kupcem naročilo stornira. Ko kupec odda naročilo prejme njegovo potrditev naročenih artiklov in skupno ceno. V potrditvi naročila bosta navedena telefonska številka in naslov elektronske pošte, kamor se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj in pripomb v zvezi z vašim naročilom.

 

Za izdelke z označenim statusom "na zalogi" je predvidena dobava 1-2 delovnih dni. Status "na zalogi" pomeni, da je izdelek na zalogi v prodajalčevem oz. dobaviteljevem skladišču.

 

Ponudba


Lastnik spletne strani

VELEPRODAJA:

MALOPRODAJA:

ŠUMI ELECTRONICS d.o.o.
Poslovna cona A 22
4208 Šenčur

Tel:
04/20-14-470
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.
Website: www.vsezamobi.com

 

 

 

 

 

 

TRGOVINA MOBI MIŠKA
Slovenski trg 8
4000 Kranj

Tel: 059/02 67 40
Mobi: 031 80 10 80
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

TRGOVINA CHAMELEON
Trubarjeva cesta 28
1000 Ljubljana

Mobi: 070 80 10 80
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.
Website: www.chameleon.si