Nahajate se tukaj: Domov

www.vsezamobi.com

Varovanje osebnih podatkov

E-pošta natisni

Zaupnost podatkov

Kupec preko obrazcev na spletnem mestu www.vsezamobi.com ali kako drugače (po telefonu, preko elektronske pošte, idr.) posreduje svoje osebne podatke, katere upravljalec spletnega mesta www.vsezamobi.com zbira in obdeluje, vendar zgolj samo tiste osebne podatke uporabnika, ki so nujno potrebni za nemoteno elektronsko poslovanje.

Ravnanje s podatki

Uporabnik in upravljalec spletnega mesta www.vsezamobi.com soglašata, da so podatki do katerih je omogočen dostop pri elektronskih storitvah poslovna skrivnost ter jih bosta zato primerno varovala in jih brez ustrezne pravne podlage ne bosta razkrivala tretjim osebam. Upravljalec bo za namen dostave posredoval podatke o naslovu uporabnika le dostavni službi Pošta Slovenije.

 

Upravljalec spletnega mesta se obvezuje strokovno izvajati elektronske storitve v skladu z načeli in standardi informacijske varnosti.


Soglasje za obdelavo podatkov

Uporabnik spletnega mesta www.vsezamobi.com soglaša, da se za namen uporabe elektronske storitve nakupa izdelka zbirajo in obdelujejo naslednji osebni podatki uporabnika: ime in priimek, naslov uporabnika, elektronski naslov ter telefonska številka uporabnika. Uporabnik ima vpogled v svoje osebne podatke v Mojem profilu.

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni, in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03). 

Ponudba


Lastnik spletne strani

VELEPRODAJA:

MALOPRODAJA:

ŠUMI ELECTRONICS d.o.o.
Poslovna cona A 22
4208 Šenčur

Tel:
04/20-14-470
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.
Website: www.vsezamobi.com

 

 

 

 

 

 

TRGOVINA MOBI MIŠKA
Slovenski trg 8
4000 Kranj

Tel: 059/02 67 40
Mobi: 031 80 10 80
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

TRGOVINA CHAMELEON
Trubarjeva cesta 28
1000 Ljubljana

Mobi: 070 80 10 80
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.
Website: www.chameleon.si